De dakbedekking specialist van IJsselmuiden en omstreken sinds 2007.

logo

Vakmanschap

Westendorpdakbedekkingen is uw partner wanneer het gaat om aanbrengen van vlakdaksystemen en dak-en wandbeplating. Ons bedrijf kenmerkt zich door onbetwiste vakkundigheid, volledigemotivatie en zekerheid. Onze applicateurs zijn geschoolde en ervaren mensen waarop onzeorganisatie kan bouwen.

Nieuwbouw en renovatie

Wij richten onze activiteiten op een totaalconcept. Nieuwbouwprojecten binnen de utiliteitsbouw zoals bedrijfshallen zijn ons op het lijf geschreven. Wij verzorgen voor u de gehele calculatie.Woningbouwprojecten vereisen een zorgvuldige voorbereiding welke ons eigen is. Op het gebied van renovatie hebben wij een uitgebreide expertise. Geheel vrijblijvend onderzoeken wij uw project en geven een vrijblijvend advies.

Uitvoering

Wij stellen zware eisen wanneer het gaat om uitvoering. De werkplanning wordt zorgvuldig afgestemd op de eisen van onze relaties:-Onze gemotiveerde medewerkers stellen alles in het werk om kwaliteit te leveren, periodieke bijscholing is dan ook een vereiste. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd, daarom staat tijdens al onze werken veiligheid van personeel en omgeving, hoog in het vaandel. Naast valbeveiliging en brandblusapparatuur zijn onze mensen alert op tal van andere zaken.

Toegepaste materialen

Op het vakgebied vlakdak verwerken wij APP en SBS bitumineuze dakbedekkingen. Ook kunt u bij ons terecht voor alle kunststofdaksystemen, waar wij een ruime ervaring mee hebben opgebouwd. Op het gebied van staal kunnen wij u adviseren betreffende de mogelijkheden, persoonlijke wensen van de opdrachtgever zijn van groot belang.

Bevestiging van kwaliteit

Wanneer wij een werk maken geeft wij graag garantie. Op onze dakbedekkingen ontvangt u een 10-jarige verzekerde productgarantie. Toch blijft kwaliteit een zaak van vertrouwen dat wij nimmer zullen schamen.

our priorties

Wij werken voor

  • Coöperaties
  • VVE
  • Nieuwbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Renovatie
  • Bouwondernemingen
  • Particulieren
  • instellingen

Vakmanschap

Westendorp Dakbedekkingen is uw partner wanneer het gaat om aanbrengen van vlakdaksystemen en dak-en wandbeplating.

Ons bedrijf kenmerkt zich door onbetwiste vakkundigheid, volledige motivatie en zekerheid. Onze applicateurs zijn geschoolde en ervaren mensen waarop onze organisatie kan bouwen.

Lees meer
Westendorp Dakbedekkingen

Maak kennis met ons